ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέσμευση λογαριασμών της ΠΑΕ από Κοτσόλη!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του συλλόγου προχώρησε σε δέσμευση των λογαριασμών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για οφειλή ύψους 63.000 ευρώ.

Δέσμευση λογαριασμών της ΠΑΕ από Κοτσόλη!

Νέο κακό μαντάτο για τον Παναθηναϊκό, καθώς λίγη ώρα μετά το πέρας των εκδικάσεων των τεσσάρων υποθέσεων που έκαιγαν τον σύλλογο (Βέμερ – Τοτσέ – Εσιέν – Λέτο), ήρθε στο φως η ενέργεια από τον πρώην ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού», Στέφανου Κοτσόλη, ο οποίος προχώρησε στη δέσμευση λογαριασμών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο λόγος για τον οποίο ο Κοτσόλης προέβη σε αυτή την ενέργεια είναι η ληξιπρόθεσμη οφειλή ύψους 63.000 ευρώ, από το σύνολο των 80.000 ευρώ που οφείλονται από τον σύλλογο στον άλλοτε τερματοφύλακα της ομάδας. Πλέον, στις «πλάτες» του Παναθηναϊκού προστίθεται ακόμη ένα βάρος στον αγώνα που δίνει ο σύλλογος για την εξασφάλιση της αδειοδότησης εν όψει της νέας σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.