ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον Χίλιεμαρκ θα τον βρεις στα γήπεδα και στις… βιτρίνες! (pics)

Νέα δραστηριότητα για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Τον Χίλιεμαρκ θα τον βρεις στα γήπεδα και στις... βιτρίνες! (pics)

Όσοι εξακολουθείτε να ακολουθείτε στο instagram τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ θα έχετε παρατηρήσει το γεγονός πως συχνά, εκείνος και η εκθαμβωτική σύντροφός του, Έλιν Βας, αναρτούν φωτογραφίες τους με επώνυμα και μη ρούχα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του ασχολούνται ενεργά και στον τομέα της μόδας, με τον πρώην παίκτη του «τριφυλλιού» να παρουσιάζει περιχαρής τη νέα συλλογή του.

Φυσικά, ο νυν ποδοσφαιριστής της Τζένοα εκτελεί και χρέη μοντέλου, παρουσιάζοντας στο instagram τις νέες δημιουργίες του.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.891 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Oscar Hiljemark (@oscarhiljemark)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...