Ο Βασίλης Κωνσταντίνου πραγματοποίησε νέα συνάντηση με τον μάνατζερ του Λουτσιάνο Νέβες, προκειμένου να βρεθεί λύση σχετικά με τα χρήματα που οφείλει ο Παναθηναϊκός προς τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών έγινε  σε πολύ καλό κλίμα, γεγονός που βοήθησε στο να υπάρξει μια πρώτη συμφωνία σχετικά με την υπόθεση που απασχολεί τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε απαιτήσει σεβασμό στο πρώτο ραντεβού λόγω της μη καταβολής του μισθού του από τα τέλη του Οκτώβρη.

Ο Λουτσιάνο θα λάβει στο άμεσο μέλλον ένα μέρος των χρημάτων που του οφείλει ο Παναθηναϊκός, με τους Κωνσταντίνου και Ντανίλο να δίνουν ραντεβού για τα τέλη της τρέχουσας σεζόν.

Όπως όλα δείχνουν, οι «πράσινοι», στην επόμενη συνάντησή τους με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου, θα θελήσουν να βάλουν μπροστά τις διαδικασίες για τη λύση του συμβολαίου του, καθώς ο σύλλογος δεν μπορεί να αντέξει το συμβόλαιο του.

Αιτία ανατροπής του σκηνικού θα υπάρξει μονάχα εάν έχει δρομολογηθεί η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο διάστημα όπου οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν, ωστόσο μέχρι να φανεί το τι θα συμβεί με την ΠΑΕ, οι πιθανότητες κλίνουν προς την αποχώρηση του Νέβες.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου