ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτσι θα αξιοποιήσει τον χρόνο ο Ουζουνίδης

Προσαρμογή στα νέα δεδομένα για τον Εβρίτη τεχνικό. Ποιο είναι το πλάνο του μέχρι νεοτέρας.

Έτσι θα αξιοποιήσει τον χρόνο ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναγκάζεται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, έπειτα από τη γνωστοποίηση της απόφασης περί της διακοπής του πρωταθλήματος, μετά από όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Το γεγονός αυτό τροποποιεί το πρόγραμμα του «τριφυλλιού», τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε προπονητικό επίπεδο, με τον Εβρίτη τεχνικό και τους συνεργάτες του να καταστρώνουν το πλάνο τους για την διατήρηση του ρόστερ σε αγωνιστικό ρυθμό.

Η έλλειψη επίσημων αναμετρήσεων στο προσεχές διάστημα οδηγεί τον Ουζουνίδη στην αύξηση της έντασης των προπονήσεων που λαμβάνουν χώρα στο Κορωπί, ούτως ώστε, όταν οι παίκτες του κληθούν να ξαναμπούν στον αγωνιστικό χώρο να έχουν διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα τη φυσική τους κατάσταση.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.030 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, στο μυαλό του Ουζουνίδη υπάρχει και η διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης, για «ξεμούδιασμα» του ρόστερ και συντήρηση του αγωνιστικού ρυθμού τους. Σύμφωνα με την «Πράσινη», το «τριφύλλι» αναζητά αντίπαλο για φιλικό ματς, το οποίο όμως δύσκολα θα οριστεί την τρέχουσα εβδομάδα, με τις ενδείξεις να αφορούν την επόμενη, λόγω της αύξησης του φόρτου προπόνησης,

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...