ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Jersey Night: Η πρωτοβουλία της ΚΑΕ για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα

Το κάλεσμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς όσους πάνε στο κλειστό για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (20/3).

Jersey Night: Η πρωτοβουλία της ΚΑΕ για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα

Η αναμέτρηση της προσεχούς Τρίτης (20/3, 21.15) μεταξύ του Παναθηναϊκού Superfoods και του Ερυθρού Αστέρα, πέραν από μεγάλης σημασίας για τους «πράσινους» θα έχει μια άλλη ιδιαιτερότητα για τους φιλάθλους μας. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θεσπίζει από φέτος τη «Jersey Night» και καλεί τους φίλους της να έρθουν στο ΟΑΚΑ φορώντας μπασκετικές φανέλες της ομάδας μας. Είτε τη φετινή, είτε προηγούμενων ετών, είτε με το όνομα ενός αγαπημένου τους παίκτη στην πλάτη, είτε και χωρίς όνομα.

Στο πλαίσιο αυτό το PAOSHOP, ειδικά την ημέρα του συγκεκριμένου αγώνα θα διαθέτει την κοντομάνικη φετινή εμφάνιση με 30% έκπτωση, ενώ έχει ήδη τεθεί προς πώληση, σε προνομιακή τιμή, η φανέλα του 1996, με την οποία ο Παναθηναϊκόςκατέκτησε το πρώτο του ευρωπαϊκό!

Την Τρίτη (20/3), λοιπόν, φορέστε τις εμφανίσεις σας και ελάτε στο ΟΑΚΑ!

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.487 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σημεία πώλησης εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων τόσο για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, όσο και για την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας στην κανονική περίοδο της Euroleague με αντίπαλο τη Βαλένθια (30/3) συνεχίζεται από τα κάτωθι σημεία:

* Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00).

* Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

*Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του  εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.

*Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους  από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

*Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ “Ειρήνη” και στο Parking 5.

* Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...