ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κλάμα: Σε βιβλίο ο πανηγυρισμός του Μουνιέ στο Φάληρο! (pic)

Δεν το πίστευε ούτε ο ίδιος ο Μουνιέ...

Κλάμα: Σε βιβλίο ο πανηγυρισμός του Μουνιέ στο Φάληρο! (pic)

Όπως λέγαμε κάποτε στο διαδίκτυο, ο Άντονι Μουνιέ είχε… πρόγραμμα. Επέστρεψε από τον πανηγυρισμό του, έβαλε δύο σερί γκολ με Λαμία και Ολυμπιακό, κόντεψε να πετύχει το τέρμα της χρονιάς με τον Αστέρα και παράλληλα λάνσαρε το ξεχωριστό στυλ πανηγυρισμού του, το λεγόμενο Mouncelebration.

Η χαρακτηριστική κίνηση του Μουνιέ έγινε viral με τον Γάλλο να τη βλέπει… παντού, ακόμη και σε παιδικό βιβλίο, με τον 30χρονο εξτρέμ να ανεβάζει την αντίστοιχη φωτογραφία στο instagram, ξεσπώντας σε γέλια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...