ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην τελική ευθεία για τα τηλεοπτικά στον Παναθηναϊκό

Προχωράνε οι διαπραγματεύσεις για την τηλεοπτική «στέγη» του Παναθηναϊκού. Ποιο δίκτυο έχει το προβάδισμα και γιατί βιάζονται στο «τριφύλλι».

Στην τελική ευθεία για τα τηλεοπτικά στον Παναθηναϊκό

Πριν από λίγες εβδομάδες οριστικοποιήθηκε το τέλος της κεντρικής διαχείρισης στα τηλεοπτικά της Super League, γεγονός που ανάγκασε όλες τις ομάδες της λίγκας, όπως και τον Παναθηναϊκό, να διαπραγματευτούν ξεχωριστά με τα ενδιαφερόμενα τηλεοπτικά δίκτυα για την εξασφάλιση του πακέτου των αναμετρήσεών τους για την επόμενη σεζόν του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε κλίμα διαπραγματεύσεων και θέλει να κλείσει το συντομότερο δυνατό μια συμφωνία, με το μεγαλύτερο δυνατό αντίτιμο. Παράλληλα, ο σύλλογος επιθυμεί, εφ’ όσον οριστικοποιηθεί το δίκτυο που θ’ αναλάβει την κάλυψη των αναμετρήσεων των «πρασίνων», να μπει άμεσα στο ταμείο κάποιο ποσό, ώστε να υπάρξει βοήθεια στο θέμα της αδειοδότησης, όπου απαιτούνται χρήματα για να καλυφθούν τρέχουσες υποχρεώσεις και να παρουσιαστεί ένας πλήρης φάκελος στην Επιτροπή.

;Όσο για τα δίκτυα με τα οποία διαπραγματεύονται οι «πράσινοι»: Τις προηγούμενες ημέρες, το «τριφύλλι» είχε πραγματοποιήσει επαφή με τον ΟΤΕ, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Πράσινη», ο σύλλογος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Nova.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.