ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το σχόλιο του Πατ για το κάρφωμα του Νικ Καλάθη (vid)

Ποστάρισμα... υπερηφάνειας από τον αδερφό του 29χρονου γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Το σχόλιο του Πατ για το κάρφωμα του Νικ Καλάθη (vid)

Ο Πατ Καλάθης έχει αποσυρθεί από το επαγγελματικό μπάσκετ, δοκιμάζοντας την τύχη του στον χώρο του μάνατζμεντ παικτών, ωστόσο στον ελεύθερό του χρόνο παρακολουθεί τα κατορθώματα του αδερφού του, Νικ, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Πατ ανέβασε στο instagram στιγμιότυπο από το χθεσινό ματς με την Κύμη στο ΟΑΚΑ, στο οποίο ο αδερφός του καρφώνει, κάνοντας το εξής σχόλιο: «Εύκολα».

https://www.instagram.com/p/BgRf8uQHL4V/?taken-by=pcalathes12

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.