ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πικάρισμα σε Μουρίνιο με «άρωμα» Παναθηναϊκού! (pic)

Δείτε που... κολλάει η περίπτωση του Παναθηναϊκού με τον Πορτογάλο προπονητή.

Πικάρισμα σε Μουρίνιο με «άρωμα» Παναθηναϊκού! (pic)

Φρένο στα ευρωπαϊκά όνειρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε η Σεβίλλη, η οποία πέρασε νικηφόρα από το Όλντ Τράφορντ (2-1) και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League. Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, έχουν αυξηθεί οι πολέμιοι του Μουρίνιο, με τις φωνές κατά της αμυντικής προσέγγισής του στα παιχνίδια (βλ. πούλμαν) να ακούγονται πιο δυνατά.

Φυσικά, υπάρχει και το ανάλογο τρολάρισμα στον Πορτογάλο ο οποίος είδε να γίνονται… στράφι επιλογές εκατομμυρίων ευρώ και η ομάδα του να μένει… Αγγλία σχετικά νωρίς.Τις τελευταίες ώρες, οι εν Ελλάδι υποστηρικτές της Λίβερπουλ και οι… εγχώριοι πολέμιοι του «Μου» κοινοποιούν με φρενήρεις ρυθμούς μια φωτογραφία από τα παλιά η οποία σχετίζεται με τον Παναθηναϊκό.

Πρωταγωνιστής, ο Γιόσου Σαριέγκι, το γκολ του οποίου έδωσε τεράστια νίκη στο «τριφύλλι» στην έδρα της τότε ομάδας του Πορτογάλου (Ίντερ), τον Νοέμβριο του 2008. Οι Έλληνες φίλαθλοι πικάρουν τον Μουρίνιο, επιλέγοντας την εν λόγω φωτογραφία όπου συγχαίρει με άκρως… πικραμένο στυλ τον Βάσκο αμυντικό. To 2008 ήταν ο Σαριέγκι και δέκα χρόνια αργότερα πήρε σειρά ο Μπεν Γέντερ, στον ρόλο του… θύτη!

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.