ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίθεση Σαββίδη σε Αλαφούζο: «Γιουσουφάκι, πλήρωσε τα χρέη σου στον ΠΑΟ» (pics)

Νέα επίθεση από τον Σαββίδη στον Γιάννη Αλαφούζο.

Επίθεση Σαββίδη σε Αλαφούζο: «Γιουσουφάκι, πλήρωσε τα χρέη σου στον ΠΑΟ» (pics)

Ο Γιώργος Σαββίδης μέσα από το επιθετικό του ποστάρισμα, ζήτησε από τον “Mr ΣΚΑΪ”, όπως χαρακτηριστικά τον ανέφερε, να πάψει να ασχολείται με τον Ιβάν Σαββίδη και να πληρώσει τα χρέη του στον Παναθηναϊκό.

 “Mr ΣΚΑΪ καλό θα ήταν εκτός από το να λοιδορείς όλη μέρα τον πατέρα μου και να γίνεσαι γιουσουφάκι των κόκκινων, των κίτρινων και των γαλάζιων (Ν.Δ.)… Να πληρώσεις τα χρέη σου που άφησες στον ΠΑΟ, αδιαφορώντας για τις τύχες του και το μέλλον του. Μήπως τον ζηλεύεις επειδή δεν είχε την τιμή όπως εσύ να βρίσκεται σε λίστες ονομάτων στα paradise papers;”, ανέφερε στην ανάρτηση του.

Δείτε το εδώ

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 105.584 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...