ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: “Έχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς”

Ολα όσα δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ, κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για τη Μάλαγα, για το αυριανό παιχνίδι της Ευρωλίγκας.

Πασκουάλ:

Αναλυτικά ο Καταλανός τεχνικός είπε:

 «Δουλεύουμε πολύ σκληρά αυτές τις μέρες. Δεν ξέρω άλλον τρόπο για να φτάσουμε στη νίκη. Μόνο με τη δουλειά, να δουλέψουμε περισσότερο. Να βελτιώσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας γιατί σε αυτό το επίπεδο αν τη χάσεις δεν μπορείς να παίξεις. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο, να έχουμε καλό παιχνίδι. Το στυλ της Ουνικάχα έχει να κάνει με τα επιθετικά ριμπάουντ. Είναι πολύ καλή, η καλύτερη στην Euroleague. Από εκεί και πέρα ξέρουμε ότι πρόκειται για μια καλή ομάδα, με μεγάλη ποιότητα. Στο τελευταίο ματς σκόραραν 20 τρίποντα με περισσότερους από 100 πόντους».

Για την εικόνα της ομάδας στα εκτός έδρας ματς: «Είναι πρόβλημα που έχουν όλες οι ομάδες μακριά από τις έδρες τους. Έχουμε νικήσει μόνο τρία ματς εκτός έδρας, αλλά αν κερδίσουμε τα τρία επόμενα δεν θα μιλάμε καθόλου γι’αυτό. Πρέπει να ρίξουμε το βάρος στα επόμενα ματς. Έχουμε πέντε ματς που είναι πέντε τελικοί. Πάμε να τους κερδίσουμε όλους».

Για το πως θα βάλει στο παιχνίδι την αθλητικότητα κόντρα στην Μάλαγα: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα ριμπάουντ. Αν τα ελέγξεις τότε μπορείς να σκοράρεις στον αιφνιδιασμό. Πρέπει να παλεύουμε όλοι για κάθε μπάλα και κάθε παίκτης να είναι συγκεντρωμένος. Ακόμα και στο ‘πέντε εναντίον πέντε’ μπορούμε να παίξουμε καλά, αλλά η ομάδα που θα ελέγξει τα ριμπάουντ θα βρει εύκολα καλάθια και θα έχει περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.