ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέος κίνδυνος: Προσφεύγει στη FIFA για οφειλές ο Ιβανόφ

Ο Παναθηναϊκός έχει φανεί ασυνεπής και ο Ιβανόφ είναι έτοιμος να... τραβήξει το θέμα.

Νέος κίνδυνος: Προσφεύγει στη FIFA για οφειλές ο Ιβανόφ

Ένα ακόμα πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στην μακρά λίστα που αντιμετωπίζουν στον Παναθηναϊκό για χρέη προς πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές. Αυτή την φορά έχει να κάνει με τον Ιβάν Ιβανόφ που προσφεύγει στην FIFA και ζητά επιβολή κυρώσεων σε περίπτωση που από το τριφύλλι δεν φανούν συνεπείς στον διακανονισμό ως τις 31/3.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της νομικής φίρμας Vasilev & Co. Law Firm επιβεβαίωσε μιλώντας σε Μέσο της Βουλγαρίας πως ο Ιβανόφ έχει κινηθεί εναντίον του Παναθηναϊκού καθώς ο σύλλογος δεν έχει φανεί συνεπής απέναντι στον παίκτη.

Επισημαίνεται δε, πως οι πράσινοι έχουν περιθώριο μέχρι και το τέλος του Μαρτίου προκειμένου να αποπληρώσουν στον πρώην ποδοσφαιριστή τους τα οφειλόμενα από τον διακανονισμό ώστε να αποφύγουν την επιβολή κυρώσεων από την πλευρά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.