ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ατομικό για δύο, ρεπό εν όψει στον Παναθηναϊκό

Τα νέα από την σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Ατομικό για δύο, ρεπό εν όψει στον Παναθηναϊκό

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συνέχισαν σε ρυθμό προπονήσεων εν αναμονή κάποιου νεότερου σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον Γκιγιέρμο Μολίνς να πηγαίνει μεν στο Κορωπί, δίχως ωστόσο να έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί με αποτέλεσμα να αποχωρεί για να συνεχίσει την αγωγή του. Παράλληλα, ο Κουρμπέλης έκανε θεραπεία, ασκήσεις στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, όπως και ο Όμρι Άλτμαν που προετοιμάζεται για την επέμβαση στον χιαστό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μυστακίδης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, ασκήσεις και επιθετική τακτική αλλά και προπόνηση στα τελειώματα. Οι ποδοσφαιριστές του Ουζουνίδη θα μεταβούν και αύριο στο Κορωπί (17:00), στην τελευταία προπόνηση πριν από το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε (Σαββατοκύριακο).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.580 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.