ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαμός στη Euroleague: Τα αποτελέσματα της βραδιάς και η βαθμολογία (pic)

Σκληρή μάχη για την οκτάδα και τα τελικά πλασαρίσματα. Δείτε τι έγινε στα σημερινά ματς αλλά και σε ποια θέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Χαμός στη Euroleague: Τα αποτελέσματα της βραδιάς και η βαθμολογία (pic)

Έξι από τα οκτώ ματς της 26ης αγωνιστικής διεξήχθησαν το βράδυ της Πέμπτης, με τη Ρεάλ να φεύγει με διπλό από το Μιλάνο (88-77), τη Χίμκι να βγάζει χαρακτήρα νικώντας την Μακάμπι στο Ισραήλ (94-91), η Μπασκόνια να νικά με άνεση τη Ζαλγκίρις μπαίνοντας στο κόλπο της πρόκρισης και τη Μπαρτσελόνα να επικρατεί με διαφορά 27 πόντων του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Αύριο αγωνίζονται η ΤΣΣΚΑ με τη Φενέρμπαχτσε και ο Παναθηναϊκός με τη Μάλαγα στην Ισπανία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Αρμάνι Μιλάνο – Ρεάλ Μαδρίτης 77-88 Ερυθρός Αστέρας – Βαλένθια 106-80 Μπάμπεργκ – Εφες 88-79 Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 63-90 Μακάμπι – Χίμκι 91-94 Μπασκόνια – Ζαλγκίρις 84-64

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η βαθμολογία

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.