ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

To Αthens Alive ελπίδα του Παναθηναϊκού και για το «παραθυράκι» από την ΟΥΕΦΑ

Οι «ειδικές συνθήκες» που μπορεί να επικαλεστεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με το θέμα της άδειας, μπορούν να σχετίζονται με την αλλαγή ιδιοκτησίας.

To Αthens Alive ελπίδα του Παναθηναϊκού και για το «παραθυράκι» από την ΟΥΕΦΑ | panathinaikos24.gr

Βρισκόμαστε 15 μέρες πριν από την τελική προθεσμία της κατάθεσης του φακέλου από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αδειοδότηση. Οι «πράσινοι» κάνουν προσπάθειες, προκειμένου τα πάντα να είναι τακτοποιημένα και η ομάδα να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό, με τις εκτιμήσεις, πάντως, να μην είναι θετικές. Κι αυτό διότι, τα ανοικτά μέτωπα είναι πολλά, τα χρήματα που απαιτούνται είναι κοντά στα 3 εκατ. ευρώ και η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη.

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός : Ματσάρα και… Μπεργκ στην εκπνοή (vid)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός : Ματσάρα και… Μπεργκ στην εκπνοή (vid) 792 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως έγραψε σήμερα η LIVESPORT, υπάρχει ένα «παραθυράκι» από την ΟΥΕΦΑ το οποίο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το «τριφύλλι». Σύμφωνα με την εφημερίδα, από τη Super League υποστηρίζουν η UEFA δίνει τη δυνατότητα στις Ομοσπονδίες να χορηγήσουν μία περίοδο χάριτος τριών ετών σε ομάδες που αντιμετωπίζουν «ειδικές συνθήκες», προκειμένου να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι πληροφορίες, βέβαια, αναφέρουν ότι αυτές οι «ειδικές συνθήκες» δεν μπορούν να είναι η μείωση του μπάτζετ, λόγω των οικονομικών δυσκολιών. Αυτό είναι απλώς μια… πραγματικότητα και σε καμία περίπτωση «ειδικές συνθήκες». Αντιθέτως, αυτό για το οποίο μπορεί να ελπίζει η ΠΑΕ και να το… βάλει μέσα στις «ειδικές συνθήκες» είναι η πιθανότητα αλλαγής ιδιοκτησίας και το Athens Alive του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των funds που έχει στο πλευρό του. Οι «πράσινοι» μπορούν να ελπίζουν σε κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που το όλο πλάνο θα «τρέξει».

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για σημαντική εβδομάδα στο συγκεκριμένο μέτωπο. Θα υπάρξουν πολλές επαφές τις πλευράς Γιαννακόπουλου με την κυβέρνηση και αν όλα πάνε καλά, τότε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και οι συμπαίκτες του θα έρθουν σε επαφή και με τον Γιάννη Αλαφούζο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η πρωτοβουλία του κ. Γιαννακόπουλου αποτελεί τη μοναδική ελπίδα για οριστική σωτηρία, σε κάθε επίπεδο, για την πράσινη ΠΑΕ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close