ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επίδομα – ανάσα: Ποιοι θα πάρετε από 600 ευρώ περίπου στις 29 Μαρτίου!

Ευχάριστα νέα.

Επίδομα - ανάσα: Ποιοι θα πάρετε από 600 ευρώ περίπου στις 29 Μαρτίου!
Επίδομα παιδιού: Σε 740.000 πληρώνεται η α΄ δόση. Πότε αναμένεται η πληρωμή. Στις 29 Μαρτίου, επιδιώκει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) να καταβάλλει την πρώτη δόση του επιδόματος παιδιού.

Αν δεν προλάβουν οι υπηρεσίες να είναι έτοιμες μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία, τότε λόγω του Πάσχα των Καθολικών, η πρώτη δόση θα καταβληθεί οπωσδήποτε στις 3 Απριλίου.

Η τοποθέτηση αυτή προέρχεται από τον ίδιο το διοικητή του ΟΠΕΚΑ, Στέλιο Πλιάκη, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στα dikaiologitika.gr δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η πρώτη δόση θα χορηγηθεί σε περίπου 740.000 δικαιούχους. Ο στόχος του ΟΠΕΚΑ πάντως παραμένει να μπορούν οι δόσεις του επιδόματος παιδιού να καταβάλλονται κάθε δύο μήνες, σε προκαθορισμένη ημερομηνία, έως τις 25, το αργότερο.

Το μεγάλο «στοίχημα» του Οργανισμού, δεν είναι τόσο η ομαλοποίηση στη χορήγηση του επιδόματος παιδιού, όσο η επιτυχημένη πορεία στο πιλοτικό πρόγραμμα για την αναπηρία. Ήδη από τις 5 Μαρτίου που ξεκίνησε η διαδικασία έχουν υποβληθεί οι πρώτες 60 αιτήσεις, με την πορεία να κρίνεται έως τώρα θετική.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.792 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κ. Πλιάκης αναφέρεται με λεπτομέρειες στη διαδικασία που ακολουθείται και πώς σταδιακά θα καταφέρει ο ΟΠΕΚΑ να πάρει τα ηνία της χορήγησης του συνόλου των προνοιακών επιδομάτων. Πάντως ξεκαθαρίζει και πάλι ότι καμία μείωση τις παροχές, δεν πρόκειται να συμβεί.

Πηγή: athensmagazine.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...