ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: Τα δύο ματς που απομένουν και η κατάσταση στη βαθμολογία (pic)

Δύο κρίσιμα παιχνίδια απομένουν για το πέρας της 26ης αγωνιστικής. Σε ποια θέση βρίσκεται και που μπορεί να... φτάσει με «διπλό» στη Μάλαγα ο Παναθηναϊκός.

Euroleague: Τα δύο ματς που απομένουν και η κατάσταση στη βαθμολογία (pic)

Η 26η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με δύο κρίσιμες αναμετρήσεις, καθώς στις 19:45 η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θέλει να εκμεταλλευτεί την ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ενώ στις 22:00 ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πάρει το πρώτο του διπλό για το 2018, αντιμετωπίζοντας τη Μάλαγα στην έδρα της.

Χθες, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Αρμάνι Μιλάνο – Ρεάλ Μαδρίτης 77-88 Ερυθρός Αστέρας – Βαλένθια 106-80 Μπάμπεργκ – Εφες 88-79 Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 63-90 Μακάμπι – Χίμκι 91-94 Μπασκόνια – Ζαλγκίρις 84-64

Πλέον, οι Χίμκι και Ζαλγκίρις έχουν ρεκόρ 15-11 και συγκατοικούν στην 5η θέση, έχοντας μια νίκη λιγότερη από την 4η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Παναθηναϊκός είναι έβδομος στο 14-11 με ένα ματς λιγότερο και αν πάρει το διπλό τότε θα πιάσει τις ομάδες του Μπαρτζώκα και του Σάρας στην πρώτη πεντάδα, ειδάλλως θα βρεθεί σε ακόμη μεγαλύτερους μπελάδες, καθώς οι Μπασκόνια και Μακάμπι έχουν πιάσει το όγδοο και τελευταίο πόστο πρόκρισης, με ρεκόρ 13-13.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.647 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...