ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόταση – βόμβα για το πρωτάθλημα: “Να μην αρχίσει πάλι” – Ποιος το πρότεινε

Ποιος είπε σε FIFA, UEFA και κυβέρνηση να μην αρχίσει πάλι το πρωτάθλημα; Και τι απάντησαν;

Πρόταση - βόμβα για το πρωτάθλημα:

Μια πρόταση… βόμβα έριξε στο τραπέζι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, σύμφωνα με το dikisports.gr. Όπως υποστηρίζεται σε δημοσίευμα, ο Γραμμένος στις επαφές που είχε με την κυβέρνηση πρότεινε στην κυβέρνηση και στις FIFA και UEFA την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Με λίγα λόγια, να μη συνεχιστεί και να κάνουμε σαν να μην… έγινε το φετινό πρωτάθλημα. Κάτι τέτοιο, φυσικά, θα σηματοδοτούσε και ευρωπαϊκό αποκλεισμό, αφού χωρίς… πρωτάθλημα, ποιοι θα έβγαιναν Ευρώπη;

Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν το συζήτησαν οι ομοσπονδίες, ούτε η κυβέρνηση και η πρόταση του Γραμμένου έπεσε στο κενό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.905 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως όλα δείχνουν, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πάλι την 1η Απριλίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.