ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το video-οδηγία UEFA σε ΕΠΟ για το παθητικό οφσάιντ!

Το video-οδηγία που έστειλε η UEFA στην ΕΠΟ για το... παθητικό οφσάιντ. Δυο φάσεις καρμπόν με τα γκολ του Βαρέλα σε Τούμπα και Τρίπολη λύνουν τον πολυσυζητημένο «γρίφο» του Μαουρίτσιο.

Το video-οδηγία UEFA σε ΕΠΟ για το παθητικό οφσάιντ!

Στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, μία επιτροπή από καθηγητές διαιτησίας παρουσιάζει στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, της Φούτμπολ Λιγκ αλλά και τις ακαδημίες, τις οδηγίες – αλλαγές για τους κανονισμούς.

Από αυτή την διαδικασία περνούν όλες οι ομάδες και είναι υποχρεωτική. Είναι υπό την αιγίδα της ΕΠΟ και οι κατευθύνσεις είναι από την UEFA. Ουσιαστικά η UEFA στέλνει τα βίντεο και τα επιμελείται με υπότιτλους η ΕΠΟ, στην περίπτωση της Ελλάδας ο Κύρος Βασάρρας.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, στην αρχική εικόνα υπάρχουν το σήμα της ΕΠΟ, αλλά και μετά από κάθε τέρμα συγκεκριμένες οδηγίες προς τους διαιτητές.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.717 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το βίντεο εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.