ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Πασκουάλ: «Αλλάξαμε την εικόνα μας και πήραμε σημαντική νίκη»

Oι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Μάλαγα στην Ισπανία (90-79).

Πασκουάλ: «Αλλάξαμε την εικόνα μας και πήραμε σημαντική νίκη»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καταλανού τεχνικού:

«Είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη νίκη που πετύχαμε. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά γρήγορα, αλλά κάναμε αρκετά λάθη στην επίθεση. Ακόμα κι αν παίξαμε καλά, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και αστοχήσαμε σε πολλά ελεύθερα σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε πολύ την εικόνα μας. Παίξαμε καλή άμυνα, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και ήμασταν πολύ πιο αποτελεσματικοί.

Αξίζαμε να κερδίσουμε, ήταν μια πολύ σημαντική για εμάς στην πορεία μας προς τα πλέι οφ της διοργάνωσης Όσο για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκαθάρισε: «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε αποτελεσματικοί και να πετύχουμε τα ελεύθερα σουτ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε έξι λάθη, αλλά και μεγάλη αστοχία που έδωσε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε μόλις δυο λάθη, παίξαμε καλύτερη άμυνα και ήμασταν περισσότερο αποτελεσματικοί στα ελεύθερα σουτ που είχαμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.