ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το στιγμιότυπο με Ρίβερς – πάγκο και εξέδρα που μπορείς να βάλεις σε κάδρο! (pic)

Ο φακός έπιασε μια μεγάλη στιγμή στη Μάλαγα.

Το στιγμιότυπο με Ρίβερς - πάγκο και εξέδρα που μπορείς να βάλεις σε κάδρο! (pic)

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε ένα φοβερό στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Μάλαγα – Παναθηναϊκός. Κοιτάζοντας το στιγμιότυπο, μπορείς να γεμίσεις το μυαλό σου με… πληροφορίες καθώς οι πρωταγωνιστές του σκηνικού αλλά και το background βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικό κλίμα.

Τι εννοούμε;

Παρατηρώντας τη φωτογραφία, βλέπουμε ότι ο Κέι Σι Ρίβερς έχει γυρίσει προς τον πάγκο για να πανηγυρίσει μια από τις έξι τρίποντες «βόμβες» που σημείωσε στο ματς (24 πόντους το σύνολο). Όλος ο πράσινος πάγκος έχει σηκωθεί για να πανηγυρίσει την επιτυχία του 30χρονου φόργουορντ, σηκώνοντας τα χέρια ψηλά με το χαρακτηριστικό σήμα των τριών πόντων.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.096 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ανάμεσα σε πάγκο και Ρίβερς βρίσκεται ο Πασκουάλ ο οποίος είναι απολύτως προσηλωμένος στη δουλειά του και κοιτάζει τον ηλεκτρονικό πίνακα με το σκορ, τα λεπτά που απομένουν και τα φάουλ, σχεδιάζοντας τις επόμενες οδηγίες του.

Τέλος, πίσω από τον πάγκο, βλέπουμε ένα καταπράσινο κομμάτι της εξέδρας αποτελούμενο από τους οπαδούς της Μάλαγα (που φορά και εκείνη πράσινα) οι οποίοι είναι συνοφρυωμένοι από την εξέλιξη του ματς και ανάμεσά τους ορισμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν σηκωθεί από τις θέσεις τους και πανηγυρίζουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.