ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξέσπασμα Ομπράντοβιτς: «Φίλε, ξέρεις πόσοι έβλεπαν τη Φενέρ πριν έρθω;»

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Πόλη.

Ξέσπασμα Ομπράντοβιτς: «Φίλε, ξέρεις πόσοι έβλεπαν τη Φενέρ πριν έρθω;»

Ο Νάντο Ντε Κολό σημείωσε το κρισιμότερο καλάθι του ματς και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέδρασε από την έδρα της Φενέρμπαχτσε με «διπλό» (81-79) στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Euroleague.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ του Ομπράντοβιτς και των δημοσιογράφων, με τον Σέρβο κόουτς να λέει τα εξής, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν η Φενέρ δυσκολεύεται να κερδίσει τα μεγάλα ματς:

«Πιστεύετε πως είναι εύκολο;  Αυτή είναι η Euroleague. Ξέρετε ποια είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και την ιστορία της; Ξέρετε την ιστορία της Φενέρμπαχτσε και το μέσο όρων θεατών της πριν έρθω; Γνωρίζω τα πάντα φίλε μου. Είμαι χαρούμενος που κάνεις αυτές τις ερωτήσεις και τις απαντώ. Μπορείς να ρωτήσεις και την γνώμη των οπαδών.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.009 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρσι είχαμε ρεκόρ 18-12 στην κανονική διάρκεια. Υπάρχουν ακόμα 4 παιχνίδια. Άρα να πιστέψω πως και η περσινή ήταν μία άσχημη σεζόν;  Γιατί οι φίλαθλοι συνεχίζουν να έρχονται; Είναι σημαντικό να παλεύεις. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ως το τέλος. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Ήταν η καλύτερη συνέντευξη Τύπου που είχα ποτέ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...