ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Kάρφωμα για… χειροκρότημα από πρώην «πράσινο» ψηλό! (vid)

Είδαμε το κάρφωμά του και θυμηθήκαμε την παρουσία του στο «τριφύλλι».

Kάρφωμα για... χειροκρότημα από πρώην «πράσινο» ψηλό! (vid)

Και το όνομα αυτού, Τζούλιαν Ράιτ. Όσοι έχετε καλή μνήμη θα θυμάστε ότι ο -30χρονος πλέον- φόργουορντ/σέντερ από το Ιλινόι των ΗΠΑ είχε περάσει ένα «φεγγάρι» από τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί στους «πράσινους» να μη στέριωσε, ωστόσο πλέον κάνει μια τίμια καριέρα στην Ιταλία, φορώντας τη φανέλα της Ρέτζιο Εμίλια. Το youtube μας έφερε μπροστά από τα νέα κατορθώματα του πρώην παίκτη των «πρασίνων», ο οποίος έκανε κάρφωμα για χειροκρότημα στο παιχνίδι της Ρέτζιο Εμίλια με τη Ζενίτ για τους 8 του Eurocup.

Δείτε την προσπάθεια του Ράιτ στο Νο5:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.