ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Ωρίμασα σαν παίκτης και άνθρωπος στον Παναθηναϊκό»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο νυν γκαρντ του Άρη.

Μποχωρίδης: «Ωρίμασα σαν παίκτης και άνθρωπος στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μποχωρίδη στον ΣΠΟΡ FM 94.6:

Από την πρώτη στιγμή που ήταν να φύγω από τον Παναθηναϊκό υπήρχε το ενδεχόμενο της επιστροφής μου στον Άρη. Από την στιγμή που δεν έπαιρνα χρόνο συμμετοχής δεν μπορούσα να αρκεστώ στις προπονήσεις, ήθελα χρόνο στο παιχνίδι για αυτό και πήρα αυτήν την απόφαση. Είναι ένα περιβάλλον που το γνώριζα πολύ καλά, ήθελα πολύ να γυρίσω και νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στην ομάδα μου.

Αυτά τα 3,5 χρόνια που ήμουν στον Παναθηναϊκό κέρδισα πάρα πολλές εμπειρίες. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και το επίπεδο είναι πάρα πού υψηλό. Είναι μια φοβερή εμπειρία. Ωρίμασα και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος και είναι κάτι που με βοήθησε να εξελιχτώ αγωνιστικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.