ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε… νέες περιπέτειες ο Μπουμάλ! (pic)

Νέο ποδοσφαιρικό ταξίδι στην... άκρη της Γης για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Σε... νέες περιπέτειες ο Μπουμάλ! (pic)

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ άφησε τον Παναθηναϊκό την περασμένη σεζόν και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην ανατολή, υπογράφοντας συμβόλαιο με την κινεζική Λιαονίνγκ FC.

Η περιπέτεια της Κίνας τελείωσε για τον Καμερουνέζο πρώην πράσινο ποδοσφαιριστή, ο οποίος… επιμένει στην επιλογή της Ασίας, αλλάζοντας όμως χώρα.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Γιοκοχάμα Μαρίνος από την Ιαπωνία, η οποία τον παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα.

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 226.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://twitter.com/prompt_fmarinos/status/972064936233857025

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.