ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η παρομοίωση του Θορθάνο για τη Formula 1 και τον Παναθηναϊκό

Το εύστοχο σχόλιο του άμεσου συνεργάτη του Τσάβι Πασκουάλ για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τη Μάλαγα.

Η παρομοίωση του Θορθάνο για τη Formula 1 και τον Παναθηναϊκό

Ο Ινίγο Θορθάνο παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του νικηφόρου ματς του Παναθηναϊκού στη Μάλαγα και όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως ο Πασκουάλ έπαιξε χωρίς αλλαγές στο τελευταίο δεκάλεπτο, παρομοίασε την ομάδα με αμάξι της F1 που τρέχει με… 300!

Αναλυτικά:

«Ήταν πολύ όμοια το πρώτο και το δεύτερο μέρος. Ίσως στο πρώτο μέρος δεν σκοράραμε κάποια εύκολα σουτ που είχαμε και κάποια ελεύθερα τρίποντα. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθούσαμε να φτιάξουμε το παιχνίδι από την επίθεση. Στο δεύτερο από την άμυνα πήραμε ενέργεια για την επίθεση. Αυτή ήταν ίσως η αλλαγή ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο μέρος και αυτό ήταν το ζητούμενο για να αλλάξουμε το παιχνίδι».

Στην φόρμουλα 1, ένα αμάξι είναι τέλειο και τρέχει με 300 δεν κάνεις αλλαγές. Έτσι και εμείς είχαμε ενέργεια και ήμασταν δυνατοί και ακόμα και στο τέλος δεν υπήρχε πρόβλημα και συνεχίσαμε να παίξουμε με αυτή την πεντάδα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι σημαντικό για εμάς γιατί σε κάποια παιχνίδια εκτός έδρας δεν τα καταφέρναμε. Ήταν σημαντικό για εμάς για να κερδίζει ο Παναθηναϊκός. Είναι καλό και για την ψυχολογία της ομάδας να νιώθει πως μπορεί να κερδίζει και μακριά από το γήπεδό της. Είναι σημαντικό γιατί καταφέραμε να κάνουμε την πρώτη νίκη μας φέτος στην Ισπανία. Εκτός έδρας ήταν πολύ σημαντικό να νικήσουμε για να δούμε διαφορετικά τα επόμενα παιχνίδια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...