ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κ20: Ο τίτλος θα κριθεί στο Κορωπί…

Ήττα για τους Νέους στο Γαλάτσι από την ΑΕΚ (2-1), ωστόσο η υπόθεση-τίτλος θα κριθεί στην έδρα του «τριφυλλιού».

Κ20: Ο τίτλος θα κριθεί στο Κορωπί...

Αν και προηγήθηκε νωρίς στο πρώτο μέρος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Θεοχάρη, η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από την έδρα της ΑΕΚ στο Γαλάτσι, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1, με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν το σκορ με (αμφισβητούμενο) πέναλτι στο 89ο λεπτό.

Η ήττα του Παναθηναϊκού (έπειτα από αήττητη πορεία 24 αγωνιστικών) σε συνδυασμό με τη νίκη του ΠΑΟΚ στην έδρα του Ατρομήτου έφερε τους Θεσσαλονικείς στην πρώτη θέση με 63 βαθμούς έναντι 62 του «τριφυλλιού».

Τα πάντα θα κριθούν στο ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ το οποίο θα διεξαχθεί στην έδρα των «πρασίνων» στο Κορωπί, την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών στη Super League.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.199 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...