ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε βήμα πίσω ο Εσιέν

Αμετακίνητος στα αιτήματά του ο Γκανέζος. Προσπάθεια να βρεθεί κοινό σημείο επαφής από τον Παναθηναϊκός.

Ούτε βήμα πίσω ο Εσιέν

Η υπόθεση του Μίκαελ Εσιέν εκδικάστηκε την προηγούμενη Τετάρτη μαζί με εκείνες των Βέμερ, Τοτσέ και Λέτο και έχει περίπου το ίδιο επίπεδο επικινδυνότητας με την αντίστοιχη του Γενς Βέμερ, καθώς η πλευρά του Γκανέζου φαίνεται πως είναι αμετακίνητη στα αιτήματά της.

Ο Παναθηναϊκός οφείλει ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ στον Γκανέζο μέσο ο οποίος δεν προτίθεται να κάνει πίσω εάν δεν λάβει ένα μεγάλο μέρος των οφειλομένων του, γεγονός που δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα για το «τριφύλλι», ούτως ώστε να βγάλει από «πάνω» του έναν ακόμη βραχνά.

Πάντως, εντός των επομένων ημερών θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των «πρασίνων» και του Εσιέν για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποιο κοινό σημείο επαφής και εν τέλει επιτευχθεί εξωδικαστική λύση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.