ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δικηγόρος Βέμερ: «Ο Γενς δεν έχει πάρει ούτε ευρώ, κανείς δεν με έχει προσεγγίσει για λύση»

Ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ μίλησε για την υπόθεση του Γερμανού μπακ, τονίζοντας ότι κανείς από τον Παναθηναϊκό δεν τον έχει προσεγγίσει για να βρεθεί λύση.

Δικηγόρος Βέμερ: «Ο Γενς δεν έχει πάρει ούτε ευρώ, κανείς δεν με έχει προσεγγίσει για λύση» | panathinaikos24.gr

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάρη Ατλαμάζογλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis:

«Τις τελευταίες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας μια προσπάθεια. Πως είναι δυνατόν η ίδια η ΟΥΕΦΑ να έχει επιβάλλει κυρώσεις και την ίδια στιγμή να προβάλλεται ως ισχυρισμός πως σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ θα μπορέσει να παίξει στο εγχώριο Πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός; Θα του πει μην ρυθμίσεις τα χρέη σου και παίξε στο Πρωτάθλημα; Δεν ξέρω αν είναι εφικτό. Στους παίκτες που εκπροσωπώ δεν έχει γίνει κάποια προσπάθεια να βρεθεί λύση. Για τον Βέμερ το ποσό ξεπερνά τις 600.000 ευρώ και δεν έχει δοθεί ούτε 1 ευρώ/

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Η σέντρα του αγώνα και το κανάλι μετάδοσης
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Η σέντρα του αγώνα και το κανάλι μετάδοσης 3.006 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θεωρώ πως θα γίνει κάθε προσπάθεια από πλευράς θεσμικών οργάνων για να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω αν είναι τόσο εύκολο να πετύχουν το επιθυμητό. Την Τετάρτη εκδικάστηκαν 4 υποθέσεις και όλες είναι για ενεργοποίηση ποινών εκτός αν προλάβει να κάνει διακανονισμό η ομάδα. Για αυτούς που εκπροσωπώ εγώ δεν το βλέπω πολύ πιθανό. Δεν έχει γίνει κάποια προσέγγιση.

Ξεκινήσαμε από Ιούλιο του 2017 και μέχρι σήμερα δεν έχει πληρωθεί 1 ευρώ για τον Βέμερ, άρα δεν είναι υπεύθυνος ο παίκτης για το αδιέξοδο. Έχουμε βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα. Πολλές φορές μίλησα με τους αξιωματούχους της ομάδας και τους είπα βοηθήστε με για να σας βοηθήσω! Δεν έχω συναντήσει μέχρι σήμερα ποδοσφαιριστή που να μην επιθυμεί το καλό της ομάδας στην οποία έχει αγωνιστεί. Πάντα είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν. Το θέμα είναι οι ομάδες δείχνουν την ίδια διάθεση;».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close