Ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ, Πάρης Ατλαμάζογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε, μεταξύ άλλων ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει προσπάθειες ώστε να βρεθεί λύση για την υπόθεση του Γερμανού μπακ, η οποία αποτελεί αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο «αγκάθι» για το τριφύλλι.

Οι δύο πλευρές έχουν φτάσει στα άκρα και εκείνη του Γερμανού δεν αναμένεται να κάνει πίσω από το πάγιο αίτημά της για τη συνολική οφειλή (600.000 ευρώ) που είναι η άμεση καταβολή του 50% των οφειλομένων του Παναθηναϊκού προς τον παίκτη (300.000 ευρώ) με το υπόλοιπο ποσό να μοιράζεται σε τρεις δόσεις των 100.000 ευρώ.

Πάντως, στον Παναθηναϊκό αναφέρουν ότι σε αντίθεση με τα όσα ανέφερε ο κ. Ατλαμάζογλου (περί μη προσπάθειας από πλευράς συλλόγου για εύρεση λύσης), έχουν προσπαθήσει κατ΄επανάληψη στο παρελθόν να τα βρουν εξωδικαστικά με την πλευρά του Γερμανού, η οποία όμως ήταν αρνητική.

Οι «πράσινοι» είχαν προτείνει την άμεση καταβολή 100.000 ευρώ στον Βέμερ, σε δύο δόσεις των 50.000 ευρώ και στη συνέχεια περαιτέρω «σπάσιμο» σε οκτώ δόσεις των 50.000 ευρώ. Αίτημα το οποίο κοινοποιήθηκε δύο φορές προς τον Βέμερ, με τον Παναθηναϊκό να εισπράττει δις αρνητική απάντηση