ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης… 2019 στο Πόρτλαντ! (pic)

Νέα δεδομένα με εξαιρετική κατάληξη για τον Έλληνα πρώην πράσινο σέντερ.

Παπαγιάννης... 2019 στο Πόρτλαντ! (pic)

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς θα έκαναν εν τέλει το βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής του Γιώργου Παπαγιάννη στο ρόστερ τους,  με τις πληροφορίες να έκαναν λόγο για συμφωνία με ισχύ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, προσφέροντάς του το ανάλογο συμβόλαιο, έπειτα από την 10ήμερη δοκιμή του.

Ωστόσο, τα τελευταία νέα που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι ακόμη καλύτερα για τον «Papa G», ο οποίος εξασφάλισε συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας του αναμενόμενου και θα γίνει κάτοικος Πόρτλαντ μέχρι τα τέλη της επόμενης σεζόν (2018/19).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.