ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Αποστολή υψίστης σημασίας στην Κυψέλη!

Ο ανεβασμένος Παναθηναϊκός θέλει να συνδυάσει με νίκη (vs Φοίνικας Σύρου) την επιστροφή του στο κλειστό της Κυψέλης, στη μάχη που δίνει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι άουτ.

Αποστολή υψίστης σημασίας στην Κυψέλη!

Από τα τέλη Ιανουαρίου, οι προσθήκες που έγιναν βοήθησαν ώστε ν’ αλλάξει προς το καλύτερο η δυναμική του Παναθηναϊκού, που μετρά τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα της Volley League Ανδρών.

Σήμερα, οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Φοίνικα Σύρου (17:00) στο κλειστό της Κυψέλης και θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους και να πιάσουν τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στη μάχη για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψει των πλέι άουτ.

Με νίκη επί του Φοίνικα, ο Παναθηναϊκός θα ανέβει στους 25 βαθμούς και θα εκμηδενίσει το ενδεχόμενο αρνητικής βαθμολογικής διαφοράς στα πλέι άουτ.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να σωθεί η ομάδα. Χρειαζόμαστε βαθμούς στον αγώνα με τον Φοίνικα και θα παίξουμε για πρώτη φορά στο γυμναστήριο του Πανελληνίου. Για κάποια παιδιά το γήπεδο είναι οικείο και άλλοι θα πρέπει να προσαρμοστούν γρήγορα. Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη. Μπορούμε να νικήσουμε όλες τις ομάδες και αυτό το αποδείξαμε στους τελευταίους αγώνες. Είμαστε σε καλή κατάσταση», ανέφερε ο πασαδόρος του τριφυλλιού, Γιώργος Δρόγκαρης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...