ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Καμπ Νου», Μπάρτσα και… Βαλβέρδε στο πρόγραμμα Ουζουνίδη

Οι επόμενες «στάσεις» στο επιμορφωτικό ταξίδι των Ουζουνίδη - Γιάγκου στη Βαρκελώνη.

«Καμπ Νου», Μπάρτσα και... Βαλβέρδε στο πρόγραμμα Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκος Γιάγκου βρίσκονται στην Ισπανία και τη Βαρκελώνη προκειμένου να ζήσουν για ένα τριήμερο την καθημερινότητα της Μπαρτσελόνα σε προπονητικό κέντρο αλλά και «Καμπ Νου».

Το Σάββατο, οι δύο άνδρες επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα, με τον Γιάγκου να αναρτά τις ανάλογες φωτογραφίες στο instagram,, ενώ ξεναγήθηκαν και στην περίφημη Masia, την πιο γνωστή… δεξαμενή ταλέντων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, απ’ όπου αναδείχθηκε ο Λιονέλ Μέσι.

Σήμερα, το πρόγραμμα των δύο ανδρών περιλαμβάνει μεταφορά στο «Καμπ Νου» για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, για το πρωτάθλημα (17:15), ενώ στη συνέχεια, Ουζουνίδης και Γιάγκου θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν με τον προπονητή των «Μπλαουγκράνα», Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...