ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανένα σημείο επαφής με Βέμερ – Τι ζητάει ο Γερμανός

Τι υποστηρίζουν στον Παναθηναϊκό για την υπόθεση του Γενς Βέμερ αλλά και ποιες προσπάθειες έγιναν ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» εκτός της δικαστικής αίθουσας.

Κανένα σημείο επαφής με Βέμερ - Τι ζητάει ο Γερμανός

Ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ, Πάρης Ατλαμάζογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε, μεταξύ άλλων ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει προσπάθειες ώστε να βρεθεί λύση για την υπόθεση του Γερμανού μπακ, η οποία αποτελεί αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο «αγκάθι» για το τριφύλλι.

Οι δύο πλευρές έχουν φτάσει στα άκρα και εκείνη του Γερμανού δεν αναμένεται να κάνει πίσω από το πάγιο αίτημά της για τη συνολική οφειλή (600.000 ευρώ) που είναι η άμεση καταβολή του 50% των οφειλομένων του Παναθηναϊκού προς τον παίκτη (300.000 ευρώ) με το υπόλοιπο ποσό να μοιράζεται σε τρεις δόσεις των 100.000 ευρώ.

Πάντως, στον Παναθηναϊκό αναφέρουν ότι σε αντίθεση με τα όσα ανέφερε ο κ. Ατλαμάζογλου (περί μη προσπάθειας από πλευράς συλλόγου για εύρεση λύσης), έχουν προσπαθήσει κατ΄επανάληψη στο παρελθόν να τα βρουν εξωδικαστικά με την πλευρά του Γερμανού, η οποία όμως ήταν αρνητική.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.671 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» είχαν προτείνει την άμεση καταβολή 100.000 ευρώ στον Βέμερ, σε δύο δόσεις των 50.000 ευρώ και στη συνέχεια περαιτέρω «σπάσιμο» σε οκτώ δόσεις των 50.000 ευρώ. Αίτημα το οποίο κοινοποιήθηκε δύο φορές προς τον Βέμερ, με τον Παναθηναϊκό να εισπράττει δις αρνητική απάντηση

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...