ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παραμένει Κυψέλη για τα πλέι άουτ ο Παναθηναϊκός

O κόσμος του Παναθηναϊκού έδωσε διαπιστευτήρια και οι ιθύνοντες πήραν την απόφαση!

Παραμένει Κυψέλη για τα πλέι άουτ ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό γνώριζαν ότι η αναμέτρηση με τον Φοίνικα Σύρου είχε εξέχουσα σημασία καθώς θα έκρινε πολλά σχετικά με το πλασάρισμα της ομάδας στη φάση των πλέι άουτ αλλά και για τις ελπίδες που υπήρχαν ακόμη και για αποφυγή της ψυχοφθόρας διαδικασίας.

Για τον λόγο αυτό πήραν την απόφαση μετακόμισης από το κλειστό του Μετς στην Κυψέλη και όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκαν, καθώς οι εξέδρες γέμισαν με την παρουσία 1.000 και άνω οπαδών να δημιουργεί φοβερό κλίμα και να ωθεί την ομάδα του Ανδρεόπουλου προς τη νίκη με 3-1 σετ.

Έπειτα από το τέλος του ματς, οι ιθύνοντες γνωστοποίησαν ότι το κλειστό της Κυψέλης θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα του Παναθηναϊκού και στην διαδικασία των πλέι άουτ, καθώς διαθέτει άλλη δυναμική σε σχέση με το Μετς και μπορεί να μετατραπεί σε καυτή έδρα, την ώρα που οι «πράσινοι» έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ την παρουσία του κόσμου τους.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.