ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χωρίς δύο ο Ερυθρός Αστέρας στο ΟΑΚΑ

Δύο σημαντικές απώλειες για την ομάδα του Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς.

Χωρίς δύο ο Ερυθρός Αστέρας στο ΟΑΚΑ

Ο Ερυθρός Αστέρας έφτασε στην Αθήνα δίχως δύο σημαίνοντα στελέχη του ρόστερ του, καθώς όπως ενημέρωσε ο κόουτς Αλιμπίγεβιτς, οι Πέρο Άντιτς και Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς έμειναν στο Βελιγράδι λόγω τραυματισμού.

Ο νεαρός προπονητής του Ερυθρού Αστέρα θα στερηθεί των υπηρεσιών δύο εκ των πιο έμπειρων παικτών του ρόστερ που διαχειρίζεται, στην προσπάθεια που θα κάνει ώστε να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

«Δεν σημαίνει πως θα ταξιδέψουμε στην Αθήνα χωρίς φιλοδοξίες. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Έχω αναφέρει πως ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς δεν θα είναι μαζί μας, ενώ δεν είμαστε σε θέση να υπολογίζουμε για το παιχνίδι αυτό και τον Πέρο Άντιτς», ανέφερε χαρακτηριστικά στους συμπατριώτες του ο Αλιμπίγεβιτς.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...