ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι ισχύει για το -3 και πως μπορεί να το αποφύγει ο Παναθηναϊκός

Η ανάγνωση της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου και το περιθώριο που δίνεται στο «τριφύλλι» ώστε ν' αποφύγει την ενεργοποίηση της ποινής.

Το απόγευμα της Δευτέρας γνωστοποιήθηκε η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου όσον αφορά την προσφυγή που είχε καταθέσει ο Γενς Βέμερ κατά του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: “Έσταξε μέλι” για τον Τσέριν ο προπονητής της Σλοβενίας
Παναθηναϊκός: “Έσταξε μέλι” για τον Τσέριν ο προπονητής της Σλοβενίας 2.942 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το Δικαστήριο επέβαλε μεν την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό ωστόσο απέρριψε το αίτημα της πλευράς του Βέμερ για άμεση ενεργοποίησή της.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι το «τριφύλλι» γνωρίζει πλέον ότι πρόκειται να του επιβληθεί η εν λόγω ποινή, η οποία ωστόσο δεν εφαρμόζεται αυτόματα με τις ανάλογες συνέπειες. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να διεξαχθεί νέο δικαστήριο, λαμβάνοντας αίτηση της πλευράς Βέμερ για την ενεργοποίηση της ποινής.

Το γεγονός αυτό δίνει μια μικρή παράταση στον Παναθηναϊκό ώστε να προσπαθήσει να έρθει εκ νέου σε επαφές με τον δικηγόρο του Γενς Βέμερ, Πάρη Ατλαμάζογλου, με την ελπίδα να βρεθεί μια λύση που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές προτού σταλεί το αίτημα ενεργοποίησης από την πλευρά του Γερμανού.

Οι επαφές θα πρέπει να γίνουν άμεσα και να βρεθεί η «χρυσή τομή» μέσα σε διάστημα τριών ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης. Πρακτικά, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του τρία εικοσιτετράωρα ώστε να αντιστρέψει την κατάσταση και να μην ενεργοποιηθεί η απόφαση της αφαίρεσης τριών βαθμών.

Αναλυτικά η απόφαση:

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αϊτόρ: «Έξι παίκτες νοσήσαμε από κορωνοϊό πριν τα ματς με την Σλάβια Πράγας!»
Αϊτόρ: «Έξι παίκτες νοσήσαμε από κορωνοϊό πριν τα ματς με την Σλάβια Πράγας!» 3.250 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

close