ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κεραυνοί Χίλιεμαρκ: «Ο πρόεδρος “έκλεψε” και τα χρήματα εξαφανίστηκαν»

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο Οσκαρ Χίλιεμαρκ, με συνέντευξή του στη σουηδική aftonbladet.

Κεραυνοί Χίλιεμαρκ: «Ο πρόεδρος “έκλεψε” και τα χρήματα εξαφανίστηκαν» | panathinaikos24.gr

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος επέστρεψε στην Τζένοα, αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας και τις οφειλές προς το πρόσωπό του και προχώρησε σε δήλωση που θα συζητηθεί: «Ο πρόεδρος “έκλεψε” και τα χρήματα εξαφανίστηκαν»!

Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για το Conference League
Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για το Conference League 4.898 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μεταξύ άλλων, ο Χίλιεμαρκ τόνισε:

Για τις οφειλές: «Ελπίζουμε ότι το πρόβλημα θα λυθεί. Εγινε λίγο δύσκολο όταν ο πρόεδρος “έκλεψε” και τα χρήματα εξαφανίστηκαν».

Για το αν έχει δει χρήματα: «Όχι όλα. Χρειάζονται πολλά. Αλλά τώρα είμαι πίσω στην Ιταλία και παίζω και εστιάζω σε αυτό. Στη συνέχεια, έχω ανθρώπους που φροντίζουν τα άλλα κομμάτια, έτσι θα είναι πιθανώς θαυμάσια στο τέλος νομίζω».

Για το αν θα κινηθεί δικαστικά όπως ο Χουλτ: «Αυτή τη στιγμή όλα βρίσκονται στο τραπέζι του ατζέντη του μου που τρέχει ολόκληρο το θέμα. Εστιάζω στο ποδόσφαιρο».

Για τα χρήματα που του οφείλονται: «Σίγουρα ο καθένας θα το σκεφτεί αυτό. Το αν θα τα πάρω τώρα ή αργότερα δεν έχει αποφασιστεί. Οι άνθρωποι μου πάντως είναι άναυδοι με όσα συμβαίνουν. Στην Ελλάδα έμαθα να συγκεντρώνομαι άσχετα με πράγματα που μπορούν να σε επηρεάσουν. Έγιναν πολλά εκτός πλάνου και γύρω από το κλαμπ, διάφορα πράγματα και υπήρχαν πολλά πράγματα που μπορούσαν να επηρεάσουν. Πρέπει να συγκεντρώνεσαι στο να παίζεις. Υπήρχαν αναταραχές. Ήταν καλό που βρέθηκα στον Παναθηναϊκό και έπαιξα, με αποτέλεσμα να έχω ρυθμό επιστρέφοντας στην Τζένοα».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close