ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τίτλος για τους Παίδες του Παναθηναϊκού!

Ανήμερα της 58ης επετείου των εγκαινίων του πιο ιστορικού κλειστού γηπέδου της Ελλάδας, του «Τάφου του Ινδού», η ομάδα μπάσκετ παίδων του Παναθηναϊκού χάρισε στον Όμιλο τον υπ΄αριθμόν 1.528 επίσημο ομαδικό καταγεγραμμένο τίτλο του.

Τίτλος για τους Παίδες του Παναθηναϊκού!

Η ομάδα του παλιού παίκτη του Τριφυλλιού, Γιάννη Σιούτη, κατέκτησε πριν από λίγα λεπτά το πρωτάθλημα Ε.Σ.Κ.Α. μετά από έξι χρόνια, καθώς επικράτησε με 73-62 του Περιστερίου κάνοντας το 3-1 σε νίκες στους τελικούς (ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει και στο Περιστέρι με 65-61 ενώ οι νίκες, οι οποίες μεταφέρονται από την κανονική περίοδο, ήταν ήδη 1-1).

Με τη βοήθεια αρκετών οπαδών του Παναθηναϊκοί, οι «πράσινοι» παίδες προκρίθηκαν παράλληλα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου θα διεκδικήσουν έναν ακόμα τίτλο. Τους ευχόμαστε να το πετύχουν!

ΥΓ. Το ημερολόγιο έγραφε 19 Μαρτίου 1960 όταν γεννιόταν κι επίσημα ένας…Τάφος. Ο «Τάφος του Ινδού». Έναν μήνα μετά τα εγκαίνια, τον Απρίλιο του 1960 ήρθε κι ο πρώτος τίτλος στο συγκεκριμένο γήπεδο. Κατά σύμπτωση, ο τίτλος εκείνος είχε κατακτηθεί και πάλι από ομάδα της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης του Τριφυλλιού!

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.988 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: και χιλιάδες τίτλοι

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...