ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απορρίφθηκε το αίτημα του Κουτρουμπή για απαγόρευση μεταγραφών στον Παναθηναϊκό

Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα του Γιώργου Κουτρουμπή για απαγόρευση μεταγραφών στον Παναθηναϊκού και υποχρεώνει το τριφύλλι να πληρώσει το ποσό των 292.000 ευρώ.

Απορρίφθηκε το αίτημα του Κουτρουμπή για απαγόρευση μεταγραφών στον Παναθηναϊκό

Ο Έλληνας αμυντικός που πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο είχε κάνει καταθέσει προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού ζητώντας εκτός των χρημάτων και επιβολή ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, ενώ να σημειωθεί πως δεν είχε ζητήσει αφαίρεση βαθμών και άρα το τριφύλλι δεν κινδυνεύει με τέτοια τιμωρία από αυτή την περίπτωση.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών έλαβε την ακόλουθη απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του Γιώργου Κουτρουμπή και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απέρριψε κατά πλειοψηφία μόνο το παρεπόμενο περί απαγόρευσης μεταγραφών αίτημα και κατά τα λοιπά δέχτηκε εν μέρει προσφυγή. Υποχρεώνει την ΠΑΕ να καταβάλει στον αιτούντα το ποσό των 292.144,05 ευρώ, νομιμοτόκως από την επίδοση της ένδικης προσφυγής μέχρι την εξόφληση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...