ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πασκουάλ: «Απ’ τα πιο σημαντικά ματς αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα»

Να εξαργυρώσει τη νίκη επί της Μάλαγα θέλει ο Τσάβι Πασκουάλ αύριο κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Πασκουάλ: «Απ' τα πιο σημαντικά ματς αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα»

Νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα στο ΟΑΚΑ για να μη χάσει την αξία της αυτή του Παναθηναϊκού στη Μάλαγα θέλει ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο Καταλανός τεχνικός υπογράμμισε τη σημασία του αγώνα της Τρίτης για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου.

«Αυτή η νίκη ανήκει στο παρελθόν. Ήταν μια μεγάλη νίκη, αλλά πιστεύω πως πρέπει να συνεχίσουμε στο ρυθμό του δευτέρου ημιχρόνου. Αύριο είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς στην Ευρωλίγκα.

Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας γιατί μας κάνει πιο δυνατούς. Θα είναι σημαντική μια νίκη για την αυτοπεποίθησή μας. Είναι ώρα να συνεχίσουμε, να βελτιωθούμε και να πάρουμε μια δεύτερη συνεχή νίκη», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για την επικινδυνότητα του Ερυθρού Αστέρα, είπε: «Τους σέβομαι, είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Προσπαθούν να παίζουν σκληρή άμυνα και στην επίθεση έχουν αρκετή ποιότητα με παίκτες όπως οι Ρότσεστι, Φελντέιν και Μπιέλιτσα. Πρέπει να παίξουμε καλά, γιατί αν δεν το κάνουμε δεν μπορούμε να κερδίσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.