ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτή είναι η πρόταση σε Αλαφούζο για ΠΑΕ: «Αναλαμβάνουμε τα χρέη, μην πουλήσετε κανένα περιουσιακό στοιχείο»

Στο «φως» οι προτάσεις και οι όροι της ομάδας Γιαννακόπουλου - ξένων επενδυτών προς τον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Αυτή είναι η πρόταση σε Αλαφούζο για ΠΑΕ: «Αναλαμβάνουμε τα χρέη, μην πουλήσετε κανένα περιουσιακό στοιχείο»

Η κοινοπραξία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους ξένους επενδυτές για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ (Athens Alive) απέστειλε επιστολή προς τον Γιάννη Αλαφούζο με την οποία γνωστοποιεί το ενδιαφέρον της για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υπό την προϋπόθεση πως θα «τρέξει» το πρότζεκτ για την αναμόρφωση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Στον σημερινό αθλητικό Τύπο παρουσιάζονται λεπτομέρειες σχετικά με το ποιόν της πρότασης και μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η δέσμευση της ομάδας Γιαννακόπουλου για ανάληψη των χρεών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (μείον κάποια συμφωνηθέντα χρέη), με την κοινοπραξία να αγοράζει ό,τι έχει σχέση με τον σύλλογο.

Από τη μεριά του, το γκρουπ Γιαννακόπουλου ορίζει και προϋποθέσεις σχετικά με το εν λόγω θέμα οι οποίες αφορούν την έγγραφη δέσμευση του Γιάννη Αλαφούζου ότι θα δώσει το «ΟΚ» στην πρόταση του, ώστε μόλις δοθεί το «πράσινο φως» από την κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ να πέσουν οι υπογραφές και για την επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.816 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνοπτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις της πλευράς Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ, όπως αναφέρει η «Live Sport»:

  1. Η κοινοπραξία θα αγοράσει ό,τι έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό, δηλαδή το όνομα, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, τα πάντα.
  2. Ο αγοραστής θα αναλάβει τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ μείον κάποια συμφωνηθέντα χρέη.
  3. Η τιμή θα συμφωνηθεί μεταξύ των δύο παραγόντων.
  4. Προϋποθέσεις: α. Θα πραγματοποιηθεί έλεγχος στα οικονομικά της ΠΑΕ. β. Οι μέτοχοι θα εγγυηθούν ότι τα στοιχεία που παραδόθηκαν προς έλεγχο είναι ακριβή. γ. Η τελική πρόταση να περάσει από το Δ.Σ. των αγοραστών. δ. Να έχουν ολοκληρωθεί οι άδειες όλων των υπό συζήτηση θεμάτων για το project του ΟΑΚΑ. ε. Ο αγοραστής θα ετοιμάσει μία πρώτη ενδεικτική συμφωνία δύο εβδομάδες αφότου υπογραφεί από τον Γιάννη Αλαφούζο η αποδοχή των όρων της επιστολής.

Τέλος, όσον αφορά τις απαιτήσεις της πλευράς Γιαννακόπουλου, σημειώνεται χαρακτηριστικά στην επιστολή ότι από την ημέρα παραλαβής της από τον Γιάννη Αλαφούζο έως την 31η Ιουλίου του 2018, ο «mr ΣΚΑΪ» δεν θα πρέπει να: α) Συμφωνήσει σε πώληση περιουσιακών στοιχείων του Παναθηναϊκού (συμπεριλαμβανομένων και των ποδοσφαιριστών), β) Συζητήσει με άλλον ενδεχόμενο αγοραστή για την πώληση της ΠΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...