ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξεκάθαρη απάντηση Τζέιμς σε οπαδό για την εικόνα του στο παρκέ (pic)

Ο Αμερικανός γκαρντ έδωσε αφοπλιστική απάντηση και έδειξε τις προθέσεις του.

Ξεκάθαρη απάντηση Τζέιμς σε οπαδό για την εικόνα του στο παρκέ (pic)

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και από την πρώτη του θητεία στον Παναθηναϊκό είχε δείξει ότι του αρέσει και επιδιώκει την επικοινωνία με τους φανς, απαντώντας πολλές φορές και στις ερωτήσεις/τοποθετήσεις τους.

Αυτό έκανε και το βράδυ της Δευτέρας, όταν ένας οπαδός του «τριφυλλιού» του έστειλε το εξής μήνυμα στο Twitter: «Φίλε, έχουμε υψηλές προσδοκίες από τις εμφανίσεις σου».

O Tζέιμς απάντησε από την πλευρά του το εξής: «Κανενός οι προσδοκίες δεν είναι υψηλότερες από τις δικές μου, πίστεψέ με».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.088 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.