ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Ναι» από Αλαφούζο στην πρόταση Γιαννακόπουλου

Η... εν λευκώ αποδοχή των όρων που έθεσε η κοινοπραξία Γιαννακόπουλου - επενδυτών και η εντολή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη διευκόλυνση της κατάστασης.

«Ναι» από Αλαφούζο στην πρόταση Γιαννακόπουλου

Ο Γιάννης Αλαφούζος έλαβε, όπως έγινε γνωστό, επιστολή από το επενδυτικό σχήμα των ξένων funds υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για την ανάληψη των τυχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκούς, με τους όρους να βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας από τα σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου.

Έχοντας εκφράσει εδώ και μήνες την πρόθεση για ολοκληρωτική αποδέσμευσή του από την «πράσινη» ΠΑΕ, ο Γιάννης Αλαφούζος είδε με άκρως θετική διάθεση τις προτάσεις αλλά και τους όρους που τέθηκαν μέσω της επιστολής από την ομάδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, οι οποίες τυγχάνουν της… εν λευκώ αποδοχής του. Μάλιστα, ο «Mr ΣΚΑΪ» έχει δώσει εντολή για «πάγωμα» των διαδικασιών που έτρεχαν για τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών, όπως ανέφερε ένας εκ των όρων που τέθηκαν από την πλευρά Γιαννακόπουλου.

Επί του πρακτέου, κάθε κουβέντα που γινόταν το τελευταίο διάστημα περί πωλήσεων, όπως στην περίπτωση του Κουρμπέλη και της Σαμπντόρια, ή του Λουτσιάνο, τίθεται στην άκρη. Βάσει αυτής της λογικής, η ΠΑΕ έχει ενημερώσει για τις εξελίξεις τους ατζέντηδες αρκετών πράσινων ποδοσφαιριστών που «έτρεχαν» τις διαδικασίες για πιθανή μεταγραφή τους το καλοκαίρι, καθώς το τμήμα βρίσκεται σε ζυμώσεις για την έλευση μιας νέας κατάστασης, με μπροστάρη τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι εν λόγω εξελίξεις φέρνουν τον Παναθηναϊκό ένα βήμα πιο κοντά προς τη νέα εποχή, δίχως ωστόσο να θεωρείται οτιδήποτε δεδομένο, καθώς απαιτούνται αρκετές κινήσεις ώστε να «κλειδώσει» η αλλαγή σελίδας στο ταλαιπωρημένο τριφύλλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.