ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιαννακόπουλος προς επενδυτές: «Μπείτε άμεσα στην ΠΑΕ»

Τι επιδιώκει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Γιαννακόπουλος προς επενδυτές: «Μπείτε άμεσα στην ΠΑΕ»

Η «πράσινη» πραγματικότητα τρέχει αυτή την περίοδο σε δύο «ταχύτητες».

Η πρώτη αφορά την εκτόξευση του συλλόγου μέσω του πρότζεκτ Γιαννακόπουλου – επενδυτών που περιλαμβάνει την αναμόρφωση του ΟΑΚΑ αλλά και του Παναθηναϊκού ως συλλόγου, με είσοδο στην ΠΑΕ. Η δεύτερη αφορά τα τρέχοντα δεδομένα, τα οποία δεν είναι αισιόδοξα καθώς ο σύλλογος βρίσκεται με την αγωνία των προσφυγών και των συνεχών «μαχών» στις δικαστικές αίθουσες για τα οφειλόμενα προς πρώην ποδοσφαιριστές, που ζητούν τα δεδουλευμένα τους.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει στο μυαλό του τα επόμενα βήματα που αφορούν το πρότζεκτ του Athens Alive OAKA και αφορούν τις τελικές επαφές με την κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς ώστε να πάρει το «πράσινο φως» για το κολοσσιαίο πρότζεκτ, ωστόσο, σύμφωνα με την «Πράσινη» παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην ΠΑΕ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.255 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον λόγο αυτόν, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Πράσινης», καταβάλλει υπερπροσπάθεια ώστε να πείσει τους ισχυρούς ξένους συμπαίκτες του για την γρηγορότερη δυνατή είσοδο του σχήματος στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.