ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Γραμμένος κρίνει το μέλλον του Παναθηναϊκου στη Superleague

To «ΟΚ» που θα γλιτώσει τον Παναθηναϊκό από μεγάλες περιπέτειες...

Ο Γραμμένος κρίνει το μέλλον του Παναθηναϊκου στη Superleague | panathinaikos24.gr

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει γνωστή η προσπάθεια του Παναθηναϊκού για χρήση του άρθρου 57 της UEFA που αφορά την τριετή περίοδο «χάριτος – επιτήρησης» στους συλλόγους που καλούνται να αντιμετωπίσουν και να ξεπεράσουν «ειδικές συνθήκες», όπως αναφέρεται στον κανονισμό.

Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ
Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ 10.840 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τη στιγμή που το ενδεχόμενο της άμεσης αποπληρωμής μεγάλου μέρος των οφειλομένων προς πρώην ποδοσφαιριστές του συλλόγου είναι εξαιρετικά αμφίβολο, ο συγκεκριμένος κανονισμός μπορεί να αποτελέσει το μαξιλαράκι διάσωσης του Παναθηναϊκού στην προσπάθεια που κάνει για λήψη άδειας για την συμμετοχή του στο επόμενο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Live Sport», η προσπάθεια του «τριφυλλιού» για χρήση του εν λόγω άρθρου έχει τη σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Βασιλειάδη αλλά και μεγάλου μέρους του κυβερνητικού προσωπικού της χώρας. Πλέον, το μόνο που απομένει για να γίνει το καθοριστικό βήμα είναι η συγκατάθεση του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου.

Εφ’ όσον ο Βαγγέλης Γραμμένος δώσει το «ΟΚ», ο εν λόγω κανονισμός της UEFA θα περάσει στους αντίστοιχους εγχώριους κανονισμούς αδειοδότησης, για να μπορεί να τεθεί προς χρήση από τον Παναθηναϊκό. Εάν ο πρόεδρος της ΕΠΟ πει το «ναι», τότε θα ακολουθήσει ενημέρωση στην UEFA και θα ξεπεραστεί έστω και με αυτόν τον τρόπο το εμπόδιο για την αδειοδότηση.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close