ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα είπαν Ουζουνίδης – Βαλβέρδε στη Βαρκελώνη

Τετ α τετ συζήτηση για τους δύο προπονητές. Τι συζήτησαν στη Βαρκελώνη.

Τα είπαν Ουζουνίδης - Βαλβέρδε στη Βαρκελώνη

Ολοκληρώνεται σήμερα η επίσκεψη των Μαρίνου Ουζουνίδη και Νίκου Γιάγκου στη Βαρκελώνη, η οποία έγινε για επιμορφωτικούς σκοπούς, μέσω της παρακολούθησης των προπονήσεων στην πρώτη ομάδα των «Μπλαουγκράνα» αλλά και στην περίφημη Masia.

Οι δύο άνδρες θα επιστρέψουν σήμερα στην Αθήνα γεμάτοι εμπειρίες από ένα ταξίδι που περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, παρακολούθηση της αναμέτρησης με τη Μπιλμπάο στο «Καμπ Νου», αλλά και τετ α τετ συζήτηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το πρωί της Τρίτης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης τα είπε με τον ομόλογό του στη Μπαρτσελόνα, με τους δύο τεχνικούς να ανταλλάσσουν απόψεις για το ποδόσφαιρο και τις τεχνικές προπόνησης. Παρόμοια συζήτηση είχε και ο γυμναστής του «τριφυλλιού», Νίκος Γιάγκου, με τον αντίστοιχο των «Μπλαουγκράνα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.