ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: Έτσι μπορεί να τερματίσει 4ος ο Παναθηναϊκός!

Τα δύο σενάρια που στέλνουν τον Παναθηναϊκό με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Euroleague: Έτσι μπορεί να τερματίσει 4ος ο Παναθηναϊκός!

Η νίκη του Παναθηναϊκού με 91-71 επί του Ερυθρού Αστέρα στο ΟΑΚΑ σε συνδυασμό με την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στη Βαλένθια επανέφεραν ορισμένες ελπίδες κατάληψης της τέταρτης θέσης για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Πλέον, η κατάσταση στην βαθμολογία έχει ως εξής. Η Ρεάλ (4η), η Ζαλγκίρις (5η) και ο Παναθηναϊκός (6ος) είναι… συγκάτοικοι με ρεκόρ 16-11 και αύριο ακολουθεί το ματς της Χίμκι που σε περίπτωση νίκης των Ρώσων (εκτός έδρας με Εφές) μπορεί να φέρει… τετραπλό στρίμωγμα.

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, μοιραία γίνεται κουβέντα περί των ελπίδων που έχει ο Παναθηναϊκός για τερματισμό στην 4η προνομιούχο θέση. Πως μπορεί να γίνει αυτό;

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.660 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

α) Η προφανής περίπτωση: Οι «πράσινοι» θα πρέπει να κάνουν το 3/3 και να ελπίζουν σε… μπαράζ «στραβοπατημάτων» από τους υπόλοιπους τρεις διεκδικητές της τέταρτης θέσης, με το εν λόγω σενάριο να είναι το προφανές.

β) Όσον αφορά τις ισοβαθμίες, το πράγμα δυσκολεύει αρκετά καθώς στην μοναδική περίπτωση στην οποία οι «πράσινοι» βγαίνουν κερδισμένοι θα είναι μόνο σε μονή ισοβαθμία με τη Χίμκι, όπου έχουν υπέρ τους τη διαφορά. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, εάν η ομάδα του Πασκουάλ καταλήξει ισόβαθμη με τη Ρεάλ ή τη Ζαλγκίρις, σε μονή η πολλαπλή ισοβαθμία,  θα τερματίσει στην καλύτερη περίπτωση ως 5η.

To πρόγραμμα:

27η αγωνιστική: Εφές – Χίμκι (21/3)

28η αγωνιστική  Μακάμπι – Παναθηναϊκός Ρεάλ Μαδρίτης – Ζαλγκίρις Χίμκι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

29η αγωνιστική Παναθηναϊκός – Βαλένθια Ερυθρός Αστέρας – Ρεάλ Χίμκι – Φενέρμπαχτσε Ζαλγκίρις – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

30η αγωνιστική Αρμάνι – Παναθηναϊκός Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Ρεάλ – Μπάμπεργκ Μπαρτσελόνα – Χίμκι

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.