ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Δημήτρη Θεέ, εκτόξευσε την ΠΑΕ”: Παροξυσμός στα social media απ’ τον κόσμο (pics)

Χαμός στον κόσμο μετά τις τελευταίες εξελίξεις για την ΠΑΕ.

Από τη μέρα που έχει έρθει στην επιφάνεια το θέμα του “Athens Alive OAKA” στον κόσμο του Παναθηναϊκού επικρατεί… παροξυσμός. Όλοι περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις και φυσικά εύχονται να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ και να πάει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στους συνεργάτες του.

Από νωρίς το πρωί σήμερα, που δημοσιεύονται και πληροφορίες για τους όρους που θέτει η κοινοπραξία στον Αλαφούζο και για την επιθυμία των επενδυτών να αγοράσουν την ΠΑΕ, οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν… κατακλύσει τα social media με ευχές για να μπει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Στο Instagram του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ γίνεται χαμός από τα σχόλια σχετικά με την εμπλοκή του στην ποδοσφαιρική ομάδα. Όλοι τον καλούν να μην κάνει πίσω και μαζί με τους συνεργάτες του να πάρουν και να… εκτοξεύσουν τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.352 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως φαίνεται, μάλιστα, το βράδυ στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα η λαϊκή απαίτηση θα ακουστεί δυνατά.

Δείτε ορισμένα απ’ όσα γράφουν στο Instagram οπαδοί του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.