ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιμένει ο Κουτρουμπής και ζητάει περισσότερα – Πρόβλημα και με Χουλτ

O Γιώργος Κουτρουμπής θα κάνει έφεση ζητώντας επιπλέον 183.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Νίκλας Χουλτ που έχει σφραγίσει επιταγή ύψους 20.000 ευρώ μπορεί να προχωρήσει σε δέσμευση ή κατάπτωση της εγγυητικής.

Επιμένει ο Κουτρουμπής και ζητάει περισσότερα – Πρόβλημα και με Χουλτ | panathinaikos24.gr

H Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ είχε απορρίψει το αίτημα του Γιώργου Κουτρουμπή για απαγόρευση μεταγραφών στον Παναθηναϊκό, ενώ υποχρέωσε την πράσινη ΠΑΕ να καταβάλει το ποσό των 292.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή.

Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ
Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ 10.174 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Έλληνας αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την συγκεκριμένη απόφαση και πρόκειται να κάνει, ίσως και σήμερα, έφεση ζητώντας να εισπράξει συνολικά 475.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα θέμα στον Παναθηναϊκό υπάρχει και με τον Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός μπακ της ΑΕΚ σφράγισε μία επιταγή του τριφυλλιού ύψους 20.000 ευρώ, η οποία ήταν ακάλυπτη και αφορούσε τη δόση του Φεβρουαρίου για τα δεδουλευμένα του.

Ο Χουλτ μπορεί να προχωρήσει σε δέσμευση λογαριασμών ή και να ζητήσει την κατάπτωση της εγγυητικής, αν δεν πάρει τα χρήματα και της δεύτερης δόσης στα τέλη του μήνα.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close